Першим від українського громадянства у Каховському районі на камеру відмовився неадекватний павло філіпчук. Після того передав естафету колегам-колаборантам. Хтось з них ледве не плакав на невідомих руїнах, видаючи їх за результати обстрілу ЗСУ. Хтось позував на тлі червоного прапору. Особливо дурнуваті рвали паспорт громадянина України (невже думають, що це допоможе уникнути відповідальності?), інші обійшлись без зайвих рухів.
Біля пам’ятника, у якого видно лише ноги, на тлі триколора, з трьома озброєними рашистами поряд записав своє відеозвернення «глава Дудчинского территориального управления» руслан ковальчук. Майже по стійці смирно колаборант зачитав з листочка свою відмову від українського громадянства. Схоже було, що після цих невпевнених дій рашисти мають його розстріляти, але цього, на жаль, не сталось. Натомість всі четверо заволали «слава росіі!»
Без листочка зміг зізнатись у своїй любові до окупантів ще один карикатурний персонаж – «глава Малокаховского территориального управления» роман назаров. Дивно, але бородатий колаборант зробив це спокійно, хоча схильний до епатажу.

Наприклад, може одного дня стояти з сумирним виглядом у церкві, а вже наступного позувати у кабіні трактора, аби пропагандисти написали про нього: «Назаров Роман Павлович лично поучаствовал в покосе травы по улице Ленина, оставляя за собой чисто выкошенный газон».
Надто вже сумно було назарову працювати в охороні (до окупації був співвласником Малокаховського громадського формування з охорони громадського порядку «Гриф»), тож тепер веселиться, як може. Але так буде недовго…
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!