На Херсонщину завітали міжнародні партнери. Очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін розповів про зустріч із представницею Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Кароліною Ліндхольм Біллінг, Надзвичайним і Поважним Послом Нідерландів в Україні Єннесом де Молом, Надзвичайним і Поважним Послом Швеції в Україні Тобіасом Тибергом та заступницею голови місії Посольства Королівства Норвегії Олександрою Вацко.

Благодійники завітали до Високопільської громади, аби на власні очі побачити наслідки вторгнення окупантів. Також на зустрічі обговорили можливість допомоги жителям громади.

Міжнародні організації вже активно допомагають у відновленні пошкоджених осель. У селі Нововознесенське киплять ремонтні роботи. Частину осель вже полагодили, інші – ремонтують.

Будівельні матеріали для ремонту побитих росіянами домівок місцеві жителі отримують від партнерів ООН, – Гуманітарної місії “Проліска”. Волонтери вже привезли до Високопільської громади близько 2 тисяч наборів матеріалів для екстрених ремонтів.

“Сьогодні ми бачимо, як наш регіон знову оживає. І це стало можливим завдяки вашій – благодійників- небайдужості та допомозі”, – зазначив Олександр Прокудін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!