Цілу серію відеокліпів з піснями до Дня перемоги розповсюдили у соцмережах працівники БК окупованої Тавричанки Каховського району. З першого погляду це здається недивним, адже гауляйтером села є оксана довбня, яка до повномасштабного вторгнення росії керувала Тавричанським будинком культури, тож нині у тамтешній окупаційній адміністрації співають з приводу і без приводу. Але серед композицій про перемогу, виконаних колаборантами, невідомо звідки взялась пісня про… пвк «вагнер»!

Це російське збройне формування, нагадаємо, визнане міжнародною злочинною та терористичною організацією. Її створено на росії у 2013 року для участі у збройних конфліктах без залучення регулярних військ, виключно з російських та іноземних найманців. Тобто вбивають «вагнери» зовсім не за «родіну», а виключно за гроші. І вбивають не лише наших військових, а й, як свідчать їх власні зізнання, цивільне населення, у тому числі і дітей. Полонених військових же, так само згідно зі свідченнями, вони вбивають з особливою жорстокістю. Наприклад, перерізають шию…

І ось таким істотам, які без перебільшення гірші за звірів, солістки Тавричанського БК катерина довбня і оксана харузевич проспівали славу! На суді, який обов’язково буде, мабуть, будуть кричати, що нічого не знали. Але, сподіваємось, суд справедливо покарає нацистських поплічниць. Вони заслуговують!

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!