Саме таку перспективу обговорювали під час зустрічі представників українських регіонів з керівництвом швейцарського міста Лугано.

Зустріч організована Швейцарсько-українською асоціацією та присвячена першому “Lugano Business Forum”. На форумі представники європейського бізнесу, муніципальних та державних структур, насамперед зі Швейцарії та України, зібралися для обговорення проєктів повоєнного відновлення України.

Учасники зустрічі – мер міста Лугано Мікеле Фолетті, виконавчий член муніципалітету Лугано Філіппо Ломбарді, а також представники чотирьох областей України.

Херсонщину представив заступник начальника Херсонської ОВА Станіслав Петров. Він розповів про інвестиційні та економічний потенціали регіону.

“Наш регіон зазнав величезних збитків та руйнувань, до яких призвело російське вторгнення. Ми закликаємо швейцарських партнерів до участі у проєктах по відновленню економіки та інфраструктури Херсонщини! Нам є що запропонувати як міжнародним донорами і інвесторам, так і представникам ділових кіл Швейцарії”, – запевнив Станіслав Петров.

Мер Лугано висловив підтримку українцям у їх боротьбі та готовність розвивати українсько-швейцарські ділові зв’язки на рівні регіонів та міст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!