«В Херсоне предотвращен теракт на ТЭЦ», – повідомляє окупантський telegram-канал «Южный регион/Новороссия». Акт цей, нібито, планували четверо українських тероборонівців. Але «доблесні» окупанти їх не лише затримали, а й провели обшуки у житлах. При цьому, звісно, знайшли зброю. У якості доказу контртерористичного успіху канал показав знімки військових квитків з прізвищами Дмитра Горнушкіна, Андрія Срібного, Миколи Пчельнікова і… Олега Кошового.

Демонструючи квиток останнього рашисти або не помітили історичної аналогії, або свідомо хотіли показати, що вони і є справжніми нащадками фашистів, з якими у 1942-1943 роках боровся один учасників підпільної організації «Молода гвардія» Олег Кошовий.

До речі, підрив ліній електропередачі біля Берислава, що стався у неділю, 6 листопада, канал окупантів також називає терактом з боку українців («преступлением вооруженных формирований Украины», якщо точніше), за розслідування якого, мовляв, візьметься слідчий комітет рф. Ну, це якщо раніше українці самі за патологічних брехунів з росії не візьмуться.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!