Тим херсонцям, котрі відмовилися виїжджати на лівий берег Дніпра, російські окупанти припинили роздавати гуманітарку. А на заміну харчам, наче в насмішку, пропонують… гризунів.

До зоопарку, відкритому при обласному Палаці культури завезли 35 морських свинок та 200 лабораторних мишей. Їх планують дарувати дітям безкоштовно, радісно повідомляє про чергове свято нечуваної щедрості фейкове «Міністєрство культури Хєрсонской області».

Колабораціоніст Віктор Георгієв, «призначений» художнім керівником обласного молодіжного театру, всіляко розхвалює намір «ощасливити» херсонських дітлахів. От тільки він не повідомляє, де саме окупанти взяли тих мишей та морських свинок. Навряд чи їх «імпортували» з рф  – звідти на Херсонщину ледь встигають боєприпаси завозити. Найпевніше, тваринок вкрали у якійсь лікарні чи лабораторії. І лише потім схаменулися, не відаючи, що з ними робити.

От і вирішили «ощасливити» непотрібними їм звірятами херсонських дітей. Звісно ж, це легше, ніж потурбуватися про постачання здорової їжі, ліків, теплого одягу.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!