Нещодавно у школі № 1 окупованого Генічеська рашисти провели семінар для освітян, котрі погодились працювати за їхніми освітніми програмами. Присвятили його «интеграции Херсонской области в российское образовательное пространство». «Командував парадом» «начальник отдела
образования Генического муниципального округа» Алєксєй Галченков.

Такій важливій для себе події пропагандисти присвятили сюжет на каналі «Таврія», де інша самозванка, «начальник управления по работе с муниципальными округами Херсонской области по вопросам образования» Ольга Полєвікова назвала Галченкова «очень опытным педагогом», а Генічеський район – «флагманом образовательного пространства Херсонщины». А як же інакше, коли «образовательное пространство» окупантів зменшилось до розмірів ледве не одного району, адже саме у Генічеськ втекли співробітники «министерства просвещения Херсонской области». Поселилось «министерство» у Генічеській санаторно-курортній школі-інтернаті – тій самій, директорка якої Наталя Косова загинула під час обстрілу Генічеська російськими фашистами вранці 24 лютого.

Але повернімось до «господіна» Галченкова. Хто це такий і звідки взявся?

Доступні в інтернеті джерела пишуть про нього, як про вчителя російської мови і літератури Морсько-Чулекської (спробуйте вимовити з першого разу!) школи, а на сайті навчального закладу досі є його електронна адреса і робочий телефон.

Морський Чулек – це хутір (!) у Некліновському районі Ростовської області. Звідти електричкою можна дістатись до Таганрогу, де майбутній освітній гауляйтер Генічеського району закінчив педагогічний інститут. Щоправда, на досягнутому не зупинився і захистив кандидатську дисертацію, обравши головним напрямом медіаосвіту.

Брав участь у різноманітних конференціях. Навіть міжнародних. У тому числі і організованих такою поважною організацію, як Академія Української Преси. Але на якомусь етапі життя медіаосвітянина любов до грошей взяла верх над розумом. Чи прийматимуть запроданця і далі у міжнародних наукових колах, питання, скоріше, риторичне.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!