На окупованій частині Херсонщини представники провладної російської партії «єдіная росія» вирішили прорепетирувати, як фальсифікуватимуть результати «єдіного дня голосованія» і 22 травня почали процес дистанційного попереднього голосування. Закінчитись воно має 28 травня.

«Попереднє голосування «Єдиної Росії» – це відкрита і прозора процедура, яка не має аналогів і дозволяє громадянам познайомитись зі своїми майбутніми кандидатами від нашої партії ще на ранніх етапах кампанії. У цьому році у якості кандидатів беруть участь ветерани, учасники СВО», – розповів пропагандистам заступник керівника фракції «єдіной росії» у державній думі, член генеральної ради партії євгєній рєвєнко.

Незважаючи на те, що своє голосування окупанти назвали дистанційним, у ці шість днів вони пропонують громадянам прийти на виборчі дільниці. Також мають працювати виїзні бригади. А оскільки їхня паспортизація і далі проходить з величезними проблемами, «голосувати» дозволили з паспортом громадянина України, але місцем реєстрації у ньому обов’язково має бути Херсонська область.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!