У Херсоні скасоване рішення щодо заборони користування ліфтами у багатоповерхівках, ухвалене тоді, коли розпочалися ворожі обстріли міста. Наказ вчора підписав начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Але запустити підіймачі в житлових багатоповерхівках просто зараз не видається можливим. Найбільша компанія з обслуговування ліфтів на даний не підтвердила свою готовність працювати в місті, тоді як невеличкі підприємства згодні надавати такі послуги.
Це ТОВ фірма «СІМ» та ТОВ «ХХІ сторіччя – Херсонсервіс». Як повідомляє Херсонська МВА, прийнято рішення організувати цю роботу силами комунального підприємства. Наразі триває процес отримання ліцензії КП «Херсонміськсвітло» щодо технічного обслуговування та ремонту ліфтів у місті. Проте у КП не вистачає фахівців. А навчання нових спеціалістів за цим напрямком та отримання ними офіційного відповідного дозволу потребує багато часу. Поки ж це питання вирішується, кожен голова ОСББ на власний розсуд може обрати будь-яку фірму, яка має відповідну ліцензію для обслуговування ліфтів, заключивши з нею договір. При цьому в МВА просять очільників ОСББ врахувати всі ризики роботи ліфтів під час обстрілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!