«Як ніколи представницькою групою керівників міністерств і відомств Росії» назвав голова окупаційного уряду Херсонщини андрєй алєксєєнко натовп рашистів, який завітав днями у тимчасово окупований Генічеськ. Дехто з них був там, незаконно порушивши державний кордон України, не вперше.

У складі делегації непроханих гостей були перший заступник голови адміністрації президента рф сєргєй кірієнко, заступник голови уряду рф з питань соціальної політики татьяна голікова, міністр охорони здоров’я міхаіл мурашко, міністр праці і соціального захисту антон котяков, перший заступник міністра освіти алєксандр бугаєв, перший заступник міністра культури сєргєй обривалін та інші. Посадовці побували у Генічеській центральній лікарні, яку окупанти нині гордо іменують «базовою обласною», краєзнавчому музеї, бібліотеці, «мфц» і школі № 1. Нараду вирішили проводити у навчальному закладі. Мабуть, боялись, аби в адміністрацію нічого вибухонебезпечного не прилетіло.

Головною метою візиту назвали – «за 3-4 роки вивести Херсонщину на рівень ведучих регіонів країни». Зважаючи, у якому стані знаходяться російські регіони, 3-4 роки – це ще й багато.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!