Компанія Johnson & Johnson заявила про припинення поставок контактних лінз Acuvue Oasys і Acuvue True на російський ринок.

«Обмеження зачеплять ортопедичне, офтальмологічне і стоматологічне обладнання, – додала окупаційна «Надднепрянская правда». – У переліку є і загальнохірургічні розхідні матеріали (шприці, канюлі, катетери), комплектуючі, у тому числі рентгенівські трубки і генератори рентгенівського випромінювання. Також у переліку апарати УЗД, комп’ютерні магнітно-резонансні томографи, електрокардіографи, слухові апарати, вироби для ортопедії, кардіостимулятори, масажери».

«У загальному списку не лише медвироби, але факт їх появи говорить про людоїдську сутність американського режиму», – зробили висновок у агітці. Зрозуміли: не російського, а чомусь американського?

Далі – ще незбагненніше. Замість того, аби розвивати у себе виробництво тих же лінз, у прес-службі мінпромторгу рф заявили, що включать їх у перелік паралельного імпорту. Паралельний імпорт, який ще називають легалізованою контрабандою – це ввезення у країну товарів без згоди правовласника товарного знаку (через дилерів, уповноважених правовласником).

«Недарма Путін говорив, що основна мета Заходу – погрішити життя мільйонів людей», – пише «Надднепрянская правда». І знову все переплутано. Це у путіна така мета. І він з нею у власній країні цілком справився. Настільки, що поліз у сусідню…

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!