На межі тимчасово окупованих АРК і Херсонщини так звані волонтери з російського регіону Республіка Бурятія відкрили пункт допомоги рашистам, які вбивають українців на території нашої області. Про це повідомляє телеграм-канал окупаційного телеканалу «Таврия».

Нерозумні жіночки готують вбивцям свої національні страви, а також постачають амуніцію – антидронові рушниці, приціли, наколінники, коліматори. Мабуть, мало буряткам того, що наразі їхня республіка займає друге місце серед втрат російських військових на «сво» після Краснодарського краю (за підрахунками проекту «Сибирь.Реалии»). Не розуміють, що підкорений колись росією народ тепер помирає за інтереси поневолювачів, і що Республіка Бурятія – вже готова назва для незалежної країни.

А ще, судячи з відео, у намет до буряток, незважаючи на те, що він далеко від лінії фронту, приїздять багато військових. Бо бояться, мабуть, їсти деінде, не довіряють українцям. Цим, напевно, пояснюється і той факт, що хліб для потреб рашистів на Генічеському хлібозаводі випікають окремо, з борошна, яке вони самі привозять, і під їхнім наглядом. Бояться «асвабадітєлі», аби ті, кого вони «асвабаділі», їх не отруїли.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!