У росіян нині не лише своя історія, а і географія. Мало того, що країна-агресор випустила географічні карти, де територією росії позначені і тимчасово окуповані землі України – схиблені імперці взялись ще й міжнародні договори переглядати.

Окупаційна «Надднепрянская правда» пише про те, що путін «подав у Держдуму законопроект про денонсацію (вихід) з угоди з Києвом по Азовському морю і Керченській протоці». Для цього, мовляв, і підстави є: «Після референдумів у ДНР, Запорізькій і Херсонській областях про входження в РФ Азовське море стало внутрішнім морем Росії».

А поки російський фюрер дуже помилково вважає Азовське море своїм, губернатор Білгородської області вячеслав гладков в ефірі пропагандистського телеканалу «россия 24» заявив про те, що «кращим способом вирішення проблем обстрілів Білгородської області» буде приєднання до росії Харківської області. Цікаво, а чого ж тоді «двохсота» армія світу цього досі не зробила? Хоча це більше риторичне запитання. А хворим фантазіям російського царька і його підлеглих вже скоро прийде кінець. Все – в руках наших славних ЗСУ.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!