За словами керівника незаконного обласного відділення «єдиної росії» ігоря кастюкєвіча, попереднє голосування (росіянам чомусь більше подобається називати його «англо-саксонським» словом «праймеріз») все ж відбулось. Незважаючи на те, що навіть на відео окупантів «голосування» виглядало не вельми багатолюдно. Все, як на «референдумі» – майже ніхто не голосував, а він «відбувся».
На підсумковому збіговиську, яке «єдинороси» назвали прес-конференцією, кастюкєвіч нарахував аж 19889 голосів. 17678 з них, буцімто, проголосували на двох стаціонарних дільницях у Генічеську і Новотроїцькому, та змогли віддати голос мобільним бригадам. І лише 2211 людей, буцімто, проголосували онлайн. Так «мало», бо «недостатньо розвинута цифрова інфраструктура» («вміє» кандидат у майстри спорту з самбо кастюкєвіч речення формулювати!), тому «акцент було зроблено на очній формі».
Окупант пообіцяв, що на основі вибору жителів Херсонщини вже найближчим часом сформують і затвердять партійний список, який потрапить у бюлетені на вибори 10 вересня. Це, якщо наші славні ЗСУ раніше не «проголосують»!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!