Окупаційний телеканал «Таврия» повідомляє: «Окупанти посилили контррозвідувальні заходи на Херсонщині», – так пишуть українські джерела. Такі інформаційні «вкиди» направлені на зниження довіри до діючої влади в Херсонській області, ріст панічних настроїв та зрив проведення передвиборної кампанії у місцеві органи влади».

Проте, як повідомили редакції жителі окупованого регіону, контррозвідка окупантів дійсно активізувалась. Дійшло до того, що у жителів на блокпостах не лише перевіряють телефони, а й випитують, про що вони розмовляють з рідними, якщо такі є на підконтрольній території.

Тим часом роспропагандисти продовжують робити «вкиди» про життя на правобережжі. Зокрема, про «примусову мобілізацію». «На правобережжі Херсонщини продовжується викрадення чоловіків середнього віку, повідомляють екстрені служби Херсонської області. 29 травня відбулось насильницьке викрадення, про це силовикам повідомила дружина викраденого, яка проживає у Херсоні», – бреше вищезгадана «Таврия».

Самі ж рашисти продовжують вишукувати бажаючих загинути за інтереси путіна і його оточення різними способами. У тому числі, і через оголошення у соцмережах. Так, окупанти досі набирають «добровольчий батальйон імені В.П. Маргелова». Кандидати, яких вже невдовзі можуть утилізувати наші славні ЗСУ, повинні мати вік від 21 до 50 років; військову спеціальність, набуту під час служби в армії; хорошу фізичну форму. Зі шкідливих звичок має бути лише «російський патріотизм». Ну, а щоб викликати ще більшу любов до «росії-матушки», воякам обіцяють 205 000 рублів зарплати, а ще доплати і премії. Хоча для чого людині гроші після смерті?

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!