Травень минув, а обіцяні головою окупаційного уряду алєксєєнком поїзди так з Генічеська у Джанкой і не поїхали. Тим часом залізничники продовжують імітувати роботу. Це, мабуть, аби не спитали: для чого нам працівники залізниці, адже поїзди все одно не їздять?
Після чергового позування перед фотооб’єктивами окупаційне міністерство транспорту Херсонської області написало: «Вони замінили непридатні дерев’яні шпали на нові». Для чого? Мабуть, аби рашистам і надалі було зручно вивозити зерно. Пасажирів возити ж ніхто не збирається.
Як не збираються і будувати житлові квартали у Генічеську. Котлован, який вирили спеціально до приїзду міністра будівництва і жкг рф ірека файзуліна, заповнюють дощі, які нині у місті йдуть ледве не щодня. А колаборант олександр пінаєв обіцяє, що ось-ось почнуть заливати фундамент.

А потім можна буде відраховувати 12 місяців – і будинок здадуть у експлуатацію. Хоча відраховувати вже треба починати самим колаборантам. Відраховувати час до своєї втечі, а, якщо не пощастить, то загибелі.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!