Ми вже писали, що під час окупації правобережжя Херсонщини рашисти «приєднали» до нашої області Снігурівську громаду Миколаївщини, назвавши її Снігурівським районом. Коли звідти довелось давати драла, окупанти забрали з собою і гауляйтера «району» юрія барбашова.

Довгий час колишній бойовик «лнр» барбашов розповідав у соцмережах про «примусову» мобілізацію в Україні, про «захоплення» Західної України Польщею, про «успішні» удари російської авіації і багато іншого, чого чекали від нього господарі з кремля. Навіть медаль «За відвагу» від першого заступника керівника адміністрації президента рф сєргєя кірієнка за свою брехню отримав…

І от «відважного» брехуна не стало. Не стало у соцмережах, і, хочеться сподіватись, що і на світі (фсбшники ж, знаємо, можуть замітати сліди). Замість нього про «отєчєство» у пропагандистських відео тепер бреше «начальник відділу внутрішньої політики військово-цивільної адміністрації Снігурівського району Херсонської області» андрій дворецький. Як пише «Миротворець», дворецький – це колишній журналіст з Миколаєва, який воював на стороні сепаратистів у Донецьку. Фото того періоду є. Користуючись журналістським прикриттям, збирав для передачі терористам дані про дислокацію підрозділів ЗСУ.

І коли вже такі падлюки у рашистів закінчаться?!

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!