«25 червня замінили першу несучу балку, – розповів на своєму телеграм-каналі про ремонт Чонгарського мосту «сенатор» константін басюк. – Роботи попереду багато, але можна очікувати, що роботи можуть закінчитись швидше, ніж анонсовані 15-20 днів». Саме за такий термін, нагадаємо, відремонтувати міст пообіцяв гауляйтер сальдо.
«Нинішній об’їзний шлях з Генічеська у Крим через Асканію-Нова і Чаплинку показав незадовільний стан дорожнього полотна. На цю ділянку буде звернено пильну увагу влади Херсонщини», – продовжив «сенатор». Варто зазначити, що перед самісіньким вторгненням рашистів на Херсонщину вказану басюком ділянку траси було відремонтовано у рамках програми «Велике будівництво». І за якихось 15 місяців важка військова техніка окупантів привела її у, як пише басюк, незадовільний стан.
За словами «сенатора», вантажний транспорт нині їде виключно через окупаційний пункт пропуску Перекоп. «Через ПП Армянськ рухаються легкові автомобілі і автобуси», – написав він. Про які саме автобуси йдеться, не уточнив. Але точно не про пасажирські. Бо, як повідомив окупаційний мінтранс Херсонської області, пасажирські рейси зі «столиці» окупованого регіону – Генічеська у Ялту, Сімферополь і Джанкой відкладено мінімум до 30 червня.
Можливо, мова про 7 автобусів з Генічеська, які повезли 130 юних українців у російський Геленджик. «Шлях вийшов трішки довшим, так як проїзд відбувався через Армянськ, – написав окупаційний телеграм-канал «Главное в Геническе», – але дітей це не турбує – у всіх добрий і позитивний настрій». Дітей – нехай, але як може не турбувати їх батьків те, що нині відбувається не лише на окупованій Херсонщині, але і на росії? Адже назад школярі приїхати можуть вже не встигнути.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!