Не припиняється потік гуманітарної допомоги (продуктів харчування, будівельних матеріалів, техніки і устаткування для відновлення інфраструктурних об’єктів тощо) з західних областей України в деокуповані міста і села правобережної Херсонщини, що постраждали внаслідок обстрілів армією російської федерації. Зокрема, днями до Кочубеївської територіальної громади Бериславського району надійшли вкрай необхідні будівельні матеріали з Рівненської області для відновлення пошкоджених ворожими обстрілами будинків. Це дасть змогу приступити до ремонтних робіт у селах громади вже найближчим часом.

Супроводжували цінний вантаж на Херсонщину начальники районних військових адміністрацій: Сарненської – Олександр Кохан і Рівненської – Олександр Коваль та дубненський міський голова Василь Антонюк. Про це «Новому дню» розповів начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Добродії з Рівненщини разом з представниками Херсонської обласної адміністрації та місцевого самоврядування оглянули домогосподарства, які зазнали пошкоджень і руйнувань в результаті обстрілів армією рф, та обговорили важливі питання щодо відновлення спільними зусиллями не лише центру громади – села Кочубеївка, а й інших населених пунктів місцевої спільноти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!