«Любі глядачі, ми готуємось зустрічати вас у мирному Херсоні, тож невпинно працюємо і створюємо нові актуальні творчі продукти, які ви обов’язково відвідаєте в майбутньому! А також шукаємо і реалізуємо нові форми роботи, щоб навіть постійні обстріли міста не стали на заваді нашим з вами зустрічам!», – написав на своїй сторінці у Фейсбук генеральний директор – художній керівник Херсонського обласного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша Олександр Книга.

Аби продовжувати це робити, театру необхідна підтримка його шанувальників. Кожен, хто любить храм Мельпомени, може зробити свій внесок на його підтримку. Для цього треба лише придбати сертифікат на майбутні прем’єри та заходи театру!

Хто і що отримає в результаті?

Глядачі – сертифікат, який можна буде обміняти на квитки на вистави та заходи, таким чином підтримавши створення нових творчих проєктів.

Працівники театру – неоціненну підтримку шанувальників та можливість реалізувати нові проєкти!

У такі непрості часи, коли Херсон постійно перебуває під ворожими обстрілами, театр приємно дивує своєю мужністю і незламністю, готуючи нові вистави та знаходячи нові цікавинки у співпраці з глядачами.

Придбати сертифікат

http://surl.li/inqyt

Подробиці на сайті татру

https://teatrkulisha.ks.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!