Чергове підтвердження тому, що путін і путіністи загнали росію у середньовіччя, російські пропагандисти знайшли у Бурятії. Телеграм-канал Mash оприлюднив відповідне відео. На ньому бачимо такого собі заступника командира другого взводу окремого батальйону охорони та конвоювання підозрюваних і обвинувачених мвс по республіці Бурятія, батька шести дітей владіміра димшеєва.

Пропагандисти розповідають, що якось друзі бурята, які у складі п’ятого танкового батальйону вбивають український народ на нашій землі, попросили у нього допомогти з маскувальними сітками. Той з допомогою YouTube (який от-от мають заборонити на росії) вивчився плести… макраме, а потім – і сітки. За «передовими технологіями» до димшеєєва вже, буцімто, навіть з Забайкальського краю та Іркутська звертались.

А ще бурят навчився шити бронежилети. Щоправда, без пластин. Лише показав на камеру, де вони мають бути. Замість них використовуються «надійніші» матеріали. «У нас пісок тут всередині, священний пісок зі священної гори у Тункінському районі Бурхан-Баабай», – розповідає поліцейський пропагандистам – і ні вони, ні колега бурята, ні його дружина поряд чомусь не сміються.

Побачивши, що йому вірять, димшеєєв далі розповів про дідів, які ще «з часів Великої Вітчизняної війни брали його» з собою і «у кого у кишені був, повернулись живими». Аби лише окупанти у це вірили. Аби не зрозуміли, що таким чином поліціянт допомагає їм швидше загинути в Україні.

Незрозуміло, правда, для чого ж тоді шити бронежилети? Нехай дурні рашисти насипають пісок у кишені. Тоді у димшеєва буде більше часу на виховання своїх дітей. Хоча чому їх може виховати людина, у якої замість мозку – пісок?

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!