Аналітичну статтю під таким заголовком друкує на своїх сторінках у наступному номері газета «Новий день».

Після прийняття урядом України рішення про відновлення Каховської ГЕС в інтернеті розпочалася дискусія щодо доцільності це робити – за участі науковців, аграріїв-практиків і просто небайдужих громадян до долі станції, Каховського водосховища і взагалі довкілля Півдня України.

Автори публікації наводять аргументовані думки людей щодо необхідності відновлення знищеної російськими окупантами гідроелектростанції. Зокрема, директора Інституту гідробіології НААНУ Сергія Афанасьєва, заступника голови комісії з питань АПК Херсонської облради, голови ФГ «Аделаїда» Сергія Рибалка, професора Херсонського державного аграрно-економічного університету Івана Мойсієнка, доктора технічних наук Михайла Ромащенка та генерального директора ПрАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироти.

Важливо, що публікуючи цей матеріал, редакція газети «Новий день» наголошує: ми не вважаємо думку авторитетних науковців і спеціалістів з питань АПК істиною в останній інстанції. Публікація його – це запрошення всіх бажаючих громадян України до обговорення важливого питання.

Свою думку щодо відбудови Каховської ГЕС ви також можете надіслати на адресу редакції:

newdayua@ukr.net

Уже найближчим часом, після виходу друкованої версії газети, стаття з’явиться і на нашому сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!