«На базарі і у магазині ціни приблизно однакові і дуже високі. Значно більші, ніж у Генічеську – десь втричі», – саме так записали слова жительки Горностаївки кандидати у «депутати обласної думи», які поїхали у селище знайомитись з настроями виборців.

Якщо інші учасники зустрічі змовчали, а рашисти ще й насмілились процитувати жінку, отже сказала правду. Однак важко уявити, які ж тоді ціни у Горностаївці, якщо у Генічеську (і це видно з наших публікацій) вони захмарні!
Як повідомляють на своєму партійному сайті «єдинороси», у селищі вони побачили й інші проблеми. Відсутність паспортного столу, наприклад, чи артилерійські та мінометні обстріли.

Докази останніх окупанти не надали, але головний на окупованій Херсонщині «єдинорос» ігорь кастюкєвіч на зустріч з виборцями, на всяк випадок, не поїхав.
Однак рашисти визначили для себе «найбільшу» проблему Горностаївки – «у жителів є потреба у книгах російською мовою», бо «бібліотечний фонд дуже зістарився».

Але кілька книжок, які вони подарували горностаївцям (на фото) назвати новими язик не повернеться. Всі вони надруковані ще у Радянському Союзі, якого немає, до речі, вже майже 32 роки.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!