Як повідомив у Телеграм голова окупаційного уряду Херсонської області андрєй алєксєєнко, 1 вересня дітей регіону приймуть 92 школи, 101 дитсадок, 5 позашкільних закладів, 13 коледжів і училищ. «Ми послідовно йдемо до цифри 200 працюючих закладів загальної освіти», – написав окупант.
Першокласників, як ми вже писали, в окупованому краї нарахували 1500. Всі вони мають отримати набори канцелярського приладдя. Найголовніше у наборі, як повідомляє окупаційний телеканал «Таврия», це – «графічна новела про героїв спеціальної військової операції».


«Невелика книга з яскравими ілюстраціями розповідає про подвиг наших військовослужбовців, які воюють у різних куточках нової Росії», – розповідають пропагандисти. Але про які саме «подвиги» йдеться, не уточнюють. Невже дітям покажуть на картинках Бучу? Чи вокзал Краматорська? Чи багатоповерхівки у Дніпрі, Умані, Кривому Розі тощо? Чи, може, Херсон, який рашисти щодня поливають своїм вогнем? Потоплених у дніпрових водах стариків? Зґвалтованих жінок? Вбитих дітей? Що саме?!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!