У Манчестері відбувся чемпіонат світу з плавання серед спортсменів з особливими потребами. Змагання прийняв Центр водних видів спорту – Manchester Aquatics Centre.
Випускниця Херсонської гімназії N1 Анна Гонтар потрапила до списку мультимедалістів чемпіонату. Плавчиня здобула дві срібні нагороди – на 100-метрівці вільним стилем S6 та в комплексній естафеті 4×50 м 20 PTS, де вона стала співавтором рекорду Європи – 2:33.29, дві бронзи за змішану естафету 4×50 метрів вільним стилем та на 100-метрівці на спині S6. Серед жінок на дистанції 50 м freestyle Анна встановила світовий рекорд, з неперевершеним результатом: 32.55.
“Тренують спортсменку Заслужені тренери України Ільін М.С., Ільїна Т.А., Сальнікова О.С.
Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи вітають нашу золоту рибку! Неймовірно пишаємось і радіємо твоїм успіхом!!! Бажаємо, щоб ти вправно справлялася з будь-якими перешкодами на шляху до твоїх цілей, щоб у твоєму житті було багато перемог, нагород, заслуг і почесних місць. Нехай ні один день життя не проходить дарма, нехай тобі завжди вдається все і навіть неможливе”, – йдеться в повідомленні Херсонської гімназії N1.

Фото: Ріна Задніпряна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!