Крім окупаційної агітки «Надднепрянская правда», повідомлення про вакансії на окупованому лівобережжі Херсонщини можна знайти на телеграм-каналах окупаційних адміністрацій районів і громад, які рашисти називають районами. Але бажаючих працювати не знаходять навіть за великі гроші. Все колись закінчується. Мабуть, і «запас» колаборантів вичерпався.

На каналі фейкової адміністрації Іванівської громади довго висить оголошення про пошук спеціаліста – завідувача лабораторії в окупаційному «Облводканалі». Все, що хочуть колаборанти, це щоб спеціаліст у хімічній лабораторії робив «аналіз води на показники відповідно до санітарно-епідеміологічних вимог і бактеріальні проби». І за це, кажуть, готові платити від 80 тисяч рублів. Що майже, на 10 тисяч більше середньої зарплати на росії, до речі.

«Гідну, стабільну і своєчасну» зарплату обіцяють рашисти тим, хто зголоситься служити у Новокаховському і Нижньосірогозькому відділах окупаційної поліції. Крім зарплати, пропонують кар’єрне зростання, безкоштовне навчання у російських вузах, щорічну відпустку від 40 діб, безкоштовне медобслуговування, путівки у санаторії і будинки відпочинку на росії, грошову компенсацію за оренду житла, одночасну виплату для придбання чи будівництва житла, можливість виходу на пенсію через 20 років служби і відновлення вислуги і звань тим, хто служив в українській поліції. 

Офіційне працевлаштування і зарплату від 30 тисяч рублів (на окупованій території – це 3 пенсії) окупаційний Каховський РЕМ пропонує потенційним електромонтеру з експлуатації розподільчих мереж, майстру, диспетчеру оперативно-диспетчерської групи, інспектору, водію-машиністу автовишки і головному інженеру.

В окупаційній Каховській центральній районній лікарні шукають медсестер, кардіолога і терапевта. Першим обіцяють від 40 000 до 60 000 рублів зарплатні, другому – від 60 000 до 80 000, третьому – від 60 000 до 90 000.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!