У деокупованому Херсоні, після доволі довгої перерви починають працювати відділення Ощадбанку та ПриватБанку. Вже сьогодні херсонці зможуть отримати доступ до банківських операцій.

Відсьогодні свої двері відчиняє відділення Ощаду за адресою: м. Херсон, вул. Чорноморська, 29 А. Там також встановлено 2 банкомати та 2 термінали самообслуговування. Це вже друге відкрите в області відділення Ощадбанку, перше відкрилося в Нововоронцовці 7 листопада.

Фото: Український Південь.

ПриватБанк частково надаватиме послуги в центральному відділенні, що розташоване в обласному центрі по вул. Потьомкінській, 20. Працюватиме банк за графіком: з 09:00 до 16:00.

Також у Херсоні відновило роботу й відділення “Укргазбанку” за адресою: проспект Ушакова, 68.

Фото ілюстративне.

Після тривалої перерви у Херсоні також запрацювало і центральне відділення Укрпошти. Пенсіонери вишикувалися у довжелезну чергу біля поштамту на проспекті Ушакова, щоб отримати пенсію.

Нагадаємо, Укрпошта тимчасово припинила свою діяльність на окупованій території Херсонщини ще 1 липня.

Сьогодні ж запустила роботу вже другого відділення у Херсоні “Нова пошта”, повідомляє Херсонська міська рада. Воно працюватиме на проспекті Святих Кирила та Мефодія, 19. Тут приймають та видають посилки до 30 кг, з 9:00 до 15:00. Також працює мобільне відділення за адресою Ушакова, 45. Приймаються відправлення до 10 кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!