Коли рашисти окупували Херсон, всіх вразила позиція заступника головного лікаря Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні віктора бурдовіцина. Поважний у місті лікар «очолив» медзаклад і «керував» ним аж до втечі російських військ з правобережжя.

Накиваючи п’ятами разом з окупантами, наказав вивезти в росію маленьких пацієнтів закладу, який перереєстрував за російським законодавством. Українські правоохоронці проводять досудове розслідування щодо колаборційної діяльності херсонського медика. Не зважаючи на поважний вік, того судитимуть і він отримає термін, хоч і заочно.
Цікаво, що любов бурдовіцина до окупантів і його служіння на благо росії на самих болотах не оцінили. Медик з величезним стажем роботи там досі залишається без пенсії. Як і без житла. Про це повідомляють пропагандистські пабліки, які називають херсонського колаборанта «выдающиимся врачем» и «русским патриотом».


Що ж, доля бурдовіцина лешень чергове свідчення того, що зрадників не люблять ніде. Що не вистачало йому в Україні? Були й заслужена пенсія, і повага, і житло. Все це він проміняв на «руський мір», за що й поплатився. І в росії – біла ворона, і в Україну повертатися зась, бо ж тут на нього очікує тюрма.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!