Схоже, що агітка окупаційної адміністрації Скадовського району «Черноморец» вживається у роль головного фейкомета рашистів на окупованій Херсонщині. Фантазують у «газеті» настільки, що і Геббельс би обзаздрився.

От як «Черноморец» описує майбутнє монументу України-матері у Києві: «Також обговорюється варіант злиття Батьківщини-матері з батьком Бандерою. За єзуїтським задумом нацистських креативників Батьківщину-матір має обнімати Степан Бандера – прислужник фашистів. На пам’ятнику також пропонується вибити нацистський слоган «Батько наш – Бандера, Україна – мати».

«Українська декомунізація перейшла у фазу несамовитості», – продовжують геббельсята з «Черноморца». Після чого розповідають, як «на Волині літнього чоловіка засудили за покупку одеколону «Красная Москва». За «даними» брехунів, на пенсіонера донесли самі продавщиці магазину. На судовому засіданні вигаданий чоловік провину не визнав.

«Вважаю, що оскільки Україна почала пресувати, тому і почалась війна. А треба було укласти мир. Саме Україна своєю риторикою почала війну, зокрема, виправданням УПА», – буцімто, сказав на судовому засіданні покупець одеколону. Дивно, що при цьому «суд дав йому рік з випробувальним терміном». Пропагандисти могли б нафантазувати і розстріл.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!