В окупованій Каховці колаборанти та їхні господарі також готуються зустрічати 22 серпня – день державного прапора рф. Ганчірки кольорів зубної пасти, які окупаційна адміністрація у своєму телеграм-каналі називає «красивими і охайними прапорами», розвісили на всіх окупаційних установах.


Це щоб, пише фейкова адміністрація, «люди знали, що вони знаходяться під надійним захистом Росії». Однак ті, хто потрапить цими днями на набережну, цього так і пізнають. Зрадники бояться навіть наблизитись до флагштоку на площі Трудової Слави, де у минулі роки висів державний прапор України (див. архівне фото).


«Прапор на Площі Трудової Слави за Будинком культури імені Фрунзе знаходиться на території зони бойових дій, – пояснює свій страх окупаційна адміністрація Каховського району, – і технічно не видається можливим провести його заміну, так як для цього необхідно використовувати обладнання, яке на території даної місцевості використовувати небезпечно».
Правильно, краще перестрахуватись. Хоча це не відміняє, а лише тимчасово віддалює справедливу розплату, яка чекає на колаборантів за все те, що вони учинили.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!