І не знаходять. Їм би вже думати, як краще тікати, аби залишитись живими. Аж ні, і далі шукають бажаючих ризикувати не те що совістю і репутацією, а, прийде час, і життям, аби заробити ті нещасні рублі. Тож, ми зібрали чергову порцію вакансій від рашистів.

Окупаційний пенсійний фонд шукає людей з економічною, бухгалтерською або юридичною освітою (написано: «бажано – вища»). Головні вимоги: комунікабельність, старанність і стресостійкість. Жити пропонують у Тавричанці Каховського району – саме там зараз розміщується фейковий пенсійний фонд області. Але ті працівники фейкового фонду, які вже є, у Тавричанці жити не хочуть, тому шукають ще й водія з обов’язковою умовою «проживання у Генічеську». Себто, подалі від лінії фронту.

Окупаційна адміністрація Нової Каховки на роботу цьому місті, а ще у Таврійську, Маслівці і Обривці шукають спеціалістів з соціальної роботи. Відповідна освіта «вітається», але головної вимогою є громадянство рф. Така сама вимога до кандидатів на посади контролера контрольно-пропускного пункту і водія з доставки гуманітарної допомоги.

Фейковій установі з назвою «управління служби зайнятості в Іванівському районі», як пише тамтешня окупаційна адміністрація, терміново потрібен секретар. Крім стресостійкості, у кандидата має бути середня загальна або середня професійна освіта.

Окупаційна адміністрація Скадовського району шукає перекладача в окупаційний паспортний стіл. Головна вимога: володіння українською і російськими мовами. Зарплата, пишуть у Телеграм рашисти, «гарантується».

Окупаційна адміністрація Каховського району шукає начальника архівного відділу. Потрібні лише профільна освіта і досвід роботи. Про російське громадянство – жодного слова. Стресостійкість – сама собою.

«Повний пакет документів» і стресостійкість потрібні бажаючим видавати у Каховці гуманітарну допомогу від рашистів. Якщо бажаючі претендують на посаду провідного спеціаліста, то мають знати комп’ютер і діловодство та бути у міцній фізичній формі. Спеціалісту першою категорії достатньо мати останнє.

Двічі на місяць (неабияка перевага на окупованій території!) обіцяють платити заробітну плату «спеціалісту по роботі зі зверненнями громадян відділу виїзного обслуговування Генічеської філії багатофункціонального центру». Не дивно, що, крім стресостійкості, від кандидата вимагають уважність. Саме її і хорошу пам’ять треба мати, аби запам’ятати повну назву посади.

Окупаційний територіальний фонд обов’язкового медичного страхування Херсонської області шукає операторів введення даних. Вимоги мінімальні: уміння працювати з програмами Word і Excel, куди потрібно буде вносити дані. Цікаво, що навіть на таку роботу рашисти не можуть нікого знайти.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!