Конфлікт у рашистській 205 бригаді, бійці якої, як пишуть роспропагандисти, «тримають позиції на островах на Дніпрі», продовжує набирати обертів. А почалось все з того, що так звані топові рашистські телеграм-блогери «тринадцятий», «два майори», «роман сапоньков» і «романов» написали на своїх каналах про те, що командування бригади «кладе пацанів пачками».

Цитата: «Чорти, а саме, комбриг і начальник розвідбату шлють наших пацанів без артпідготовки, без коптерів – кладуть пацанів пачками». Далі блогери «розшифровують», що через недолугі дії командування, серед військових бригади вже багато вбитих, поранених і полонених. За рашистів, яких посилають на вірну смерть, буцімто, заступився ротний, але його усунули від обов’язків.

«Забезпечення – нуль, – написали у себе блогери. – Наші хлопці на коптерах скидають батончики пацанам, щоб ті поїли. Хохли заходять і роз@бують нас, і спокійно вертаються. Їх артилерія і міномети не дають висунути носа».

Замість того, аби допомогти своїм солдатам, рашисти кинулись вигороджувати командування (хоча нам від того лише краще). На захист командирів тут же стали інші «воєнкори» гусельніков і курлаєва.

«За інформацією від моїх джерел ситуація була зовсім пересмикнута і переслідувала мету очорнити командирів бригади, що, взагалі-то, і вийшло», – написав перший.

«Дві доби мужиків трясла комісія, результатами перевірки незадоволені блогери, вони жирно натякають на розправу з командиром», – написала друга.

Дійшло до того, що купка рашистів, представившись бійцями 205 бригади, записали до блогерів звернення. У ньому, зокрема, кажуть: «Ви наразі дієте гірше, ніж хохли. Від вас шкоди більше, ніж користі. Якщо хочете чимось допомогти, ось він – окоп, ось він – острів. Приїжджайте допомагати!»

Весело, ой, весело спостерігати за розбірками у рашистів! Це як телепередачу про бійки між шакалами дивитись – тільки користі більше.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!