Про те, що після ліквідації роспропагандиста владлена татарського генічеські колаборанти вшанували його пам’ять, поставивши фотопортрет злочинця до ніг розфарбованого під лубок пам’ятника солдату-визволителю, NewDay вже писав. Днями там з’явились ще два портрета. Не важко здогадатись, що зображені на них засновник пвк «вагнер» євгєній прігожин і командир цієї пвк, неонацист дмітрій уткін.
Тепер кожен з прибічників рашистів вважає своїм обов’язком сфотографуватись з фотографіями дохлих кумирів. На цьому фото, наприклад, можна побачити генічанина олексія одольського, якого колаборанти відкрито називають «лохом на добровільних засадах», бо, буцімто, працює на них безкоштовно.
Ще один зрадник сергій мухін, який вже «напрацював» на підозру у колабораціонізмі, яку отримав від Херсонської обласної, також любить мертвих. А тут ще й привід з’явився – 31 серпня на «гастролі» у Генічеський район приїхали мощі Георгія Побідоносця. Точніше, незрозуміло чиї рештки, які московські попи називають мощами «святого».
«Я, як і багато жителів нашого міста, прийшов сьогодні на службу, сюди привезли мощі нашого великого святого Георгія Подіоносця, – розповів 1 вересня роспропагандистам колишній перший секретар Генічеської районної організації комуністичної партії України. – Зараз проходить всеросійська акція – молебень для нашої скорої перемоги нашого великого російського народу у цій запеклій спеціальній військовій операції. Ми всі молимось, щоб вона скоріше закінчилась. Ми молимось за мир, ми молимось за перемогу».
Не допомагають рашистам молитви. І не бачити їм перемоги, як не побачив мухін свого прізвища у списках на «вибори» в «обласну думу», куди, розповідають люди, які його добре знають, колишній соратник по «лівій опозиції» нинішнього начальника юридичного відділу окупаційної адміністрації Генічеського району олександра пінаєва дуже хотів…
Культ мертвих на росії культивується здавна. Та й від самої країни-агресора вже тягне мертвечиною. Здається, ще трохи натиснути вільному світу і ляже росія у домовину назавжди, і стануть її народи вільними. Звісно, якщо зі сходу не прийде інша імперія.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!