На таку думку наштовхує той факт, як швидко рашисти «порахували» результати своїх «виборів». Херсонській області вони намалювали «підсумкову явку» – 65,36 %. Чому не 150 %? Чи 120 %, наприклад. Число все одно ж зі стелі брали. Та й часу було стільки, що не лише людей у списки можна всіх записати, а й всіх собак за кличками.


До Херсонської «обласної думи», за даними окупаційного виборчкому, потрапили 36 «депутатів», 28 з яких представляють «єдину росію», 4 – «комуністичну партію російської федерації», 3 – «ліберально-демократичну партію» і 1 – «справедливу росію – за правду».

Генічеські колаборанти у своїх телеграм-каналах пишуть про результати «виборів» у «раду муніципального округу». Туди «проходять» 20 «депутатів», 15 з яких представляють «єдину росію». Якщо брати за списком кандидатів, то «депутатами» стали гауляйтер Генічеського району олена терських, гауляйтер Новоолексіївки асан алієв, начальник юридичного відділу окупаційної адміністрації олександр пінаєв, директорка окупаційної школи № 1 наталія галка, директор окупаційного Азово-Сиваського національного природного парку євген поповчук і його заступник олексій колячкін, начальниця окупаційного управління пенсійного фонду галина воронова та інші неповажні істоти. Вітання їм від імені земляків, які змушені були залишити рідний край через окупацію, не передаєм. Першими по праву зробити це мають наші славні ЗСУ.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!