Як відомо, російські загарбники можуть лише вбивати і красти. А ще брехати. Чергова брехня, яку вони оприлюднили на telegram-каналі окупаційної «администрации Генического района», стосується дітей. Буцімто, російські військові допомогли малечі. І не просто «розпещеній» міській, а дітям з самої глибинки району – з Гордієнківців. Так називається невелике село Генічеської міськтергромади, яке до 2016 року іменувалось Шляхом Незаможника.Так от, рашисти встановили у Гордієнківцях дитячий майданчик. Де вони його взяли? Невже з собою з росії привезли? Виявляється, ні – «знайшли» у сусідньому селі Рівному. Ба, навіть не стидаються про це писати: «В Ровном стояла заброшенная детская площадка, никто на ней уже не играл».


Військові з деякими місцевими чоловіками майданчик демонтували і перевезли у Гордієнківці – село, де населення всього півтори сотні, що у 100 разів менше, ніж у Рівному. При цьому ще і «продемонстрували сором’язливість», наказавши на фото розмити обличчя. А ще, як видно зі світлин, окупанти роздали місцевим дітям свої неїстівні сухпайки.
До іншого села на Арабатській Стрілці, яке рашисти назвали у повідомленні «одним из пунктов временного размещения» у Генічеському районі, представники так званої гуманітарної місії «Единой России» привезли футбольні, волейбольні і баскетбольні м’ячі. На фото видно, що принаймні один з них розфарбовано у кольори українського прапора. Мабуть, теж десь на Херсонщині «заброшенный лежал, никто с ним уже не играл».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!