«Ви знаєте, соціально-економічний розвиток – моя думка, думка співробітників і взагалі людей – він зробив крок вверх», – заявила пропагандистам з «Таврии» гауляйтер Новотроїцького «муніципального округу» євгенія кузьменко. А що буде, якщо зробити крок вверх? Правильно, все рівно залишишся на місці.
«За останні півроку Росія зробила у Херсонській області більше, ніж старий режим за попередні 30 років», – бреше голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко.
Що саме зробила і робить росія, ми всі добре знаємо. І мова не лише про Каховку чи Нову Каховку, які окупанти періодично обстрілюють. Візьмемо, для прикладу, тиловий Генічеськ – «столицю» окупованого краю. Ну, по-перше, рашисти побудували тут свій «багатофункціональний центр», дощенту знищивши частину парку культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка.
По-друге, розвалили найбільшу і найновішу школу № 3. Настільки, що учні з найбільш заселеної частини міста – мікрорайону – змушені маршруткою їздити на навчання у санаторно-курортну школу-інтернат.
По-третє, окупанти заасфальтували деякі дороги (Відродження, Лободи, Братів Коваленко), знявши перед цим з них і так рівний асфальт.
Та навіть ці недолугі і непотрібні речі робились лише до виборів. І «затягування ременів» вже почалось. Як повідомляють генічани у соцмережах, рашисти оголосили про скорочення до жовтня сотні комунальників, а в окупаційному РЕЗ наполовину зменшили зарплати. «Ну, і що, зате дороги роблять», – зіронізував один з користувачів.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!