Про те, що колишній перший заступник Генічеського міського голови андрій євстратов став головою окупаційної «олімпійської ради Херсонської області», NewDay ua вже писав. Днями з’ясувалося, що колаборант отримав від рашистів ще одну «цікаву посаду».
Люди, які працювали разом з євстратовим, характеризують його як людину обережну, яка звикла все робити чужими руками. От і на відкритті баскетбольного майданчика, який підсанкційний «Промсвязьбанк» побудував у Скадовську (де євстратов колись був головою РДА, до речі), зрадник старався дуже не світитись.

Але давній колега віталій булюк, який нині займає посаду «першого заступника голови уряду з фінансів і економіки Херсонської області», розсекретив «брата по крові».
«Не буде свята без асоціації з баскетболу Херсонської області, яка створена минулого тижня. І дорогий голова асоціації Андрій Євстратов, і весь ваш колектив, який присвячує своє життя достойній грі у баскетбол, користуйтесь і радійте тим майданчикам, які будуть на території Херсонської області», – сказав булюк.
«Шила у мішку не сховаєш», – каже мудрий український народ. Тим більше, коли «шило» майже 2 метри зростом. Тож і на спільному фото, хоч євстратов надягнув чорні окуляри і кепку та навіть відвернувся, його все одно видно.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!