Закривали XXV Міжнародний театральний фестиваль показами 10 вистав у Києві, Одесі, Львові, Запоріжжі та Дніпрі. Окрім всього, у Миколаєві у «Рок Хаті» працювала музична платформа, у межах якої виступали місцеві та гурти й барди із Херсона.

“Мельпомена Таврії” після року вигнання повернулась додому. В обмеженому форматі, але вже вдома! Хочу подякувати всім колегам-театралам за підтримку. Маю надію, що в наступному році вже зможемо вас прийняти у сонячному Херсоні. Наша незламна красуня Мельпомена гордо крокує містами нашої вільної країни!”, – зазначив директор Херсонського драмтеатру ім. М. Куліша Олександр Книга.

“Мельпомена Таврії” – це щорічний театральний міжнародний фестиваль, який традиційно проходить у Херсоні з 1999 року. Метою фестивалю є популяризація театру, підйом його авторитету, обмін досвідом між творчими колективами.

Цьогоріч фестиваль відбувається за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна.

“Завершився фестиваль! У Херсоні попри все відбулося офіційне закриття. А ми з Богданом Струтинським у Києві в арт-центрі ім. Козловського вітали з ювілеєм народну артистку України, творчу маму нашої «Мельпомени Таврії» Ларису Миколаївну Кадирову. На такій радісній і щемливій ноті я завершую своє фестивальне турне, ще раз дякую всім колегам-театралам за підтримку і добрі, чуйні серця. Як тільки дозволить безпекова ситуація, плануватимемо ваші приїзди в наш рідний Херсон, адже містяни чекають на вас”, – говорить Олександр Книга.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!