Окупаційне «Херсоноблэнерго» розміщується нині у Скадовську. У компанії вже анонсували збір плати за електроенергію з побутових споживачів, а штат у них досі не укомплектований. На роботу там потрібні бухгалтер, юрист, діловод, кадровик, начальник відділу управління персоналом, інженер-програміст, сисадмін, економісти фінансового відділу, управління логістики і матеріально-технічного забезпечення, відділу тарифоутворення (за якими ж тарифами платитимуть жителі лівобережжя, якщо вони ще не «утворені»?), бізнес-планування, відділу тендерів і закупівель та з праці, диспетчер оперативно-диспетчерської служби, спеціаліст служби охорони праці, інженери служб підстанцій і релейного захисту, спеціаліст з нагляду за вантажопідйомними механізмами, електромонтер з обслуговування підстанцій, електрослюсар з ремонту обладнання розподільчих пристроїв. Бажаючим рашисти пропонують в оголошенні «достойний рівень оплати праці, офіційне працевлаштування і соціальний пакет».
Окупаційний Каховський РЕМ шукає електромонтера з експлуатації розподільчих мереж, майстра, диспетчера оперативно-диспетчерської служби, інженера виробничо-технічної служби. Заманюють «офіційним працевлаштуванням і зарплатою від 30 тисяч рублів».
Редакція окупаційної агітки «Надднепрянская правда», що знаходиться у Генічеську, шукає через соцмережі бухгалтера. «Зарплата стабільно висока, колектив дружний і професійний, графік зручний», – обіцяють.
Окупаційна адміністрація Каховського району шукає бібліотекарів, які бажають працювати у Малокаховці, Петропавлівці, Дудчиному, Дмитрівці і Чорнянці, а також директора централізованої бібліотечної системи.
Як сказано в оголошенні, у зв’язку з формуванням «ради депутатів муніципального утворення Каховського муніципального округу» йде підбір кандидатів на посади юриста, бухгалтера, кадровика, діловода.
Окупаційна Каховська центральна районна лікарня шукає сімейного лікаря, стоматолога-хірурга, кардіолога, алерголога, хірурга, трансфузіолога, епідеміолога, рентгенолога, інфекціоніста, дерматовенеролога, ендокринолога, лікаря УЗД, терапевта, уролога, психіатра і патологоанатома. Обіцяють 60 000 – 80 000 руб/міс. За 40 000 – 60 000 руб/міс сподіваються знайти фармацевта і рентген-лаборанта. 70 000 – 90 000 руб/міс зарплати обіцяють завідуючому відділенням сімейної медицини. Потрібен також ендоскопіст, якому, кажуть, готові платити 80 000 – 120 000 руб/міс.
Підприємства окупованої Нової Каховки шукають бухгалтерів, пекарів і помічників кондитерів.
Відділ культури «Альошкінського муніципального округу» досі працює без головного бухгалтера. Шукають там і директора будинку культури.
Окупаційна адміністрація Нижніх Сірогоз шукає вихователів у дитячий садок. У Каланчацький дитсадок № 2 терміново потрібні троє вихователів і стільки ж їх помічників, вихователь-методист, педагог-психолог, музичний керівник, діловод, інженер з охорони праці, медсестра дієтолог, кастелян і кухонний працівник. Середня спеціальна освіта, пишуть, підходить.
Окупаційному управлінню служби зайнятості в Іванівському «районі» так само терміново потрібен водій автобуса…
Невідомо, яка там російська душа, а ринок праці у рашистів, дійсно, широкий.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!