«Насправді історичною подією» назвало сальдо перше засідання Херсонської «обласної думи», оскільки росія, на його думку, «завершила законодавче закріплення свого державного суверенітету на історично російських землях Північного Причорномор’я».

Засідання відкрив найстарший (1957 року народження) і, мабуть, найбрехливіший «депутат» олександр пономарьов, колишній депутат Генічеської міської ради і екс-голова Стрілкового.

Після того псевдодепутати затвердили регламент, вибрали тетяну томіліну головою «думи» і одноголосно проголосували за «закон» «про порядок обрання губернатора Херсонської області». Його мають обрати на найближчих засіданнях окупаційного парламенту.

А от недавнього депутата держдуми ігоря кастюкєвіча вирішили висувати у «сенатори». Скоріш за все, військовий злочинець замінить свого колегу константіна басюка. Хоча, можливо, вони і вдвох представлятимуть окуповану Херсонщину у раді федерації – верхній палаті федерального зібрання росії.

«Єдина Росія» отримала кваліфіковану більшість у Херсонській обласній думі, 28 мандатів, – сказав ігорь кастюкєвіч. – Це дозволить приймати необхідні рішення, у тому числі і кадрові».

Про те, що голова «думи» також повністю кишенькова, майбутній «сенатор» говорити не став – це і так всім зрозуміло. Всіх присутніх сальдо назвало «героїчними людьми» і знову розповіло загалу казку про те, як «повернуть» Херсон.

«На благо государства россійского» (визначення кастюкєвіча) фейкові депутати «працювали» у залі засідань Генічеської міської ради, де за кілька місяців до повномасштабного вторгнення було зроблено капітальний ремонт.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!