«Завдяки поверненню Херсонської області у лоно історичної батьківщини наше місто стрімко відроджується і перетворюється, стає комфортнішим і привабливішим місцем для життя, – сказав зі сцени під час святкування рашистами 239-річчя Генічеська начальник окупаційного відділу культури олександр салов. – Будівництво нових об’єктів, реставрація фасадів споруд історичної і культурної спадщини, кілометри нових доріг і тротуарів…»
Ну, про кілометри, як зрештою і про все інше, колаборант погарячкував. У Генічеську, NewDay ua писав про це, окупанти перестелили асфальт на кількох вулицях, але за межами міста ніхто нічого не робив.
«Лише 5 % автомобільних доріг у Херсонській області відповідають нормативам безпеки дорожнього руху», – сказав в ефірі окупаційного телеканалу «Таврия» перший заступник окупаційного міністра транспорту і розвитку транспортної інфраструктури сергій румянцев. За точність цифри казати не беремось, але точно відомо, що до повномасштабного вторгнення вона була набагато більшою, та з огляду на те, що по кілька разів на день трасами лівобережжя снує важка військова техніка рашистів, нормальних доріг дійсно майже не залишилось.
Фейковий замміністра також розповів, що його «міністерство» планує сполучити нормальною трасою Генічеськ і Скадовськ, але для цього, мовляв, треба відремонтувати трасу Новотроїцьке – Чаплинка. Також «за чисельними зверненнями жителів Херсонської області буде відновлено дорогу від Нижніх Сірогоз до Іванівки», – пообіцяв колаборант. – На жаль, це не вся ділянка, про яку просили жителі. Вони просили відновити до Генічеська, але поки це лишається неможливим».
Отакий він, як кажуть рашисти, «наймасштабніший за останні 40 років ремонт доріг». Отакі «кілометри».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!