Голова окупаційного уряду Херсонської області андрєй алєксєєнко любить проводити опитування у Телеграм. Чи хтось бере у них участь не знаємо, але гауляйтер пише, що беруть. Черговою темою опитування стало завищення цін на соціальні продукти і товари першої необхідності. Мовляв, у яких громадах вони найбільш високі.


За даними алєксєєнка, проголосували майже 6000 людей. Найбільше незадоволені високими цінами у Новій Каховці, Каховці, Генічеську, Каланчаку, Скадовську, Чаплинці, Новотроїцькому. «Але звертає на себе увагу те, що відразу 16 % тих, хто проголосував, обрали варіант – ціни завищені у всіх регіонах однаково. І це тривожний сигнал, – написав гауляйтер. – Він говорить про те, що заходів, які приймаються, недостатньо. Що люди чекають від влади конкретніших і ефективніших дій».
Які саме заходи приймаються, алєксєєнко не деталізував. Але, скоріш за все, ніяких. Окупанти навіть не можуть вивести з піке свій рубль. Наші читачі повідомляють, що за 1000 гривень на ринках окупованого регіону вже дають по 2800 рублів. Але гривні, на жаль, мало у кого залишились.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!