«Мешканка Партизанів розповіла про обстановку у селі – за її словами, у людей є все необхідне для нормального життя», – повідомляє окупаційний телеграм-канал «Херсонка.ру».
«Три місяці тому київські бойовики вдарили по населеному пункту ракетами Storm Shadow, – продовжують пропагандисти, – завдавши великої шкоди цивільній інфраструктурі». По-перше, чим завдавали удару, точно невідомо. По-друге, били наші славні ЗСУ по величезному складу БК, який рашисти облаштували просто у центрі селища Рикове (Партизани). Так що шкоду цивільній інфраструктурі завдали саме рашисти… Але читаємо новину далі. Точніше, дивимось.
У прикріпленому до новини відео бабуся розповідає про те, що отримує щомісяця гуманітарку, що у селі є фельдшерський пункт і магазин – хоч і невеликий, але продукти на полицях присутні. Відразу виникає запитання, як у селищі, де до війни проживало 3500 людей, може бути лише один магазин? Та пропагандисти майже відразу розкривають «інтригу», показуючи в’їзд у населений пункт. По ньому бачимо, що зйомку вели не у Риковому, а у невеличкому селі Партизани Нижньосірогозької селищної громади, де вибухи у далекому селищі навіть не чули!
Брешуть пропагандисти і про Генічеськ. Окупаційний телеканал «Таврия» розповів про працівників окупаційного слідчого комітету, які «надали допомогу мешканці, чий будинок постраждав від обстрілу ЗСУ». На фото показують будинок біля міського стадіону «Будівельник», куди рано вранці 24 лютого 2022 року прилетіла одна з ракет. Летіла вона, як потім могли впевнитись багато генічан, що приходили подивитись на пошкоджений будинок, з боку Арабатської Стрілки, звідки на Генічеськ наступали рашисти.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!