Пам’ятаєте, рашисти обіцяли видавати на Херсонщині паспорти громадян своєї недокраїни до вересня, а після – тих, хто не отримав, депортувати? Так от, вони «передумали».
Те, що примусова паспортизація йде вкрай погано, підтвердили «вибори», на яких окупанти дозволили «голосувати» з українським паспортом. А паспортизацію свою вони проводять й досі.
«У період з 5 жовтня 2022 року по 30 вересня поточного року видано більше 2,2 млн. паспортів громадянина РФ, – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». – Всього за отриманням паспорта звернулись близько 83 % громадян, які проживають у нових регіонах». Якщо нових «громадян росії» на окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей справді так багато, чого було б інших і справді не депортувати на вільну територію? А головне, чому за таких показників не припинили примусову паспортизацію.
А її не припинили. Як повідомляє «Комсомольская правда. Херсонская область» № 36: «Для зручності жителів Херсонської області прийом і видача паспортів проводиться у населених пунктах: Генічеськ, Новоолексіївка Генічеського району, Скадовськ, Чаплинка, Новотроїцьке, Каланчак, Залізний Порт, Нижні Сірогози, Виноградове, Іванівка, Червоний Перекоп Каховського МО, Верхній Рогачик, Нова Маячка Олешківського МО, Рубанівка Великолепетиського МО. Графік роботи пунктів прийому і видачі документів: щодня з 8.00 до 19.00. Вихідний день – неділя».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!