Окупована Новотроїцька селищна громада тепер трохи схожа на Непал і Габон. Все, завдяки художнику-рашисту гаррі зуху, який продовжує обмальовувати села потворними конями. Точно такими, які малював раніше у вищезгаданих країнах. Хоча, якщо бути точним, малює не він, а школярі. Товстий псевдомитець, сидячи на стільці, керує процесом.


Справжнє ім’я рашиста – ігор сукманський. Народився він у 1967 році в українському Старокостянтинові на Хмельниччині, однак вже давно живе під москвою. Незаконно порушивши наш державний кордон, громадянин росії приїхав, аби за власними словами, «підтримати дух людей». Цікаво, що до цього він малював своїх коників з в’язнями пітерського СІЗО, які чекали вироку.
Цікавим є і той факт, що в одному з інтерв’ю рашист зізнався, що малювати… не вміє. Але це не завадило йому отримати гранти з фонду президента путіна. На ці кошти зух і роз’їжджає окупованою Новотроїцької громадою. Його потворні тварини вже з’явились у Сиваському, Подовому, Федорівці та Новотроїцькому.

Всюди, лише почувши, що «творчість» художника «благословив» «сам» путін, місцеві гауляйтери відразу виділяють зуху школярів і паркани.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!