«Починаємо нове життя в Оренбурзі. Все, хочеться, щоб було добре, – розповіла російському телеканалу «Оренбургское региональное телевидение» «евакуйована» з Херсона валентина чуманова. – Щоб прийшов Андрій, щоб повернулись всі хлопці живими».

Андрій – це 38-річний син подружжя рашистів. Крім нього, у валентини і віктора чуманових, є ще один і донька. Може, через те, що дітей аж троє, погодились з фактом, що колишній поліцейський пішов на війну проти власного народу. Хоча мотиви таких колишніх співгромадян іноді зрозуміти важко. Навряд чи будь-яка нормальна людина погодилась би на запропоновану окупантами «евакуацію». А чуманови не лише погодились, а й заїхали аж за 2200 км від Херсона, майже на кордон з Казахстаном, в область, де зустрічаються Європа і Азія.

Отримавши сертифікат, купили житло у Чорноріччі – за 30 км від Оренбургу. Тепер «насолоджуються» спогляданням рівнин. Рельєф в Оренбурзькій області частково такий, як і на півдні України, а от погода різниться. Взимку може бути і 45 градусів з мінусом. Але чуманови одну зиму там вже пережили, бо Херсонщину залишали пізньої осені. І, хочеться сподіватись, вже зрозуміли, що зробили невірний крок, продавши батьківщину.

Може, саме тому рашистка чуманова у кадрі постійно розмовляє плаксивим голосом? А, може, просто готується зустрічати з України сина – у пакеті або калікою?

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!