Оперативники Херсонського районного управління поліції отримали інформацію про нарко-канал, який діє в Таврійському мікрорайоні. Як виявилося, “бізнес” налагодила 40-річна мешканка Білозерщини, яка останнім часом винаймає квартиру в Херсоні. Фігурантку затримали «на гарячому» після збуту дози канабісу.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваної виявили гаджети з доказами злочинної діяльності, пристрій для куріння канабісу, обладнання для фасування наркотичних речовин, кілька згортків із готовим до вживання канабісом та психотропною речовиною PVP, певну суму в готівці. З метою конспірації жінка збувала наркотики тільки тим, кого знала особисто.


Затриманій було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Суд відправив її під варту. Наразі слідчі дії тривають, встановлюються шляхи надходження наркотичних речовин до зловмисниці. Фігурантці світить від 6 до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!