Після успішного підриву автомобіля з виконавчим секретарем окупаційного відділення партії «єдина росія» у Новій Каховці з володимиром маловим всередині тамтешньому гауляйтеру володимиру леонтьєву якось дуже швидко захотілось залишити посаду. Немов це допоможе уникнути справедливого покарання?
Як би там не було, але заміну леонтьєву окупанти вже знайшли. Окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия», пише що гауляйтером стане віталій гура (на фото). «Зараз він є заступником Володимира Леонтьєва, який йде, – продовжують пропагандисти. – Віталій Гура відомий тим, що у минулому році ФСБ інсценізувала його вбивство, таким чином убезпечивши від справжнього замаху». Що ж, сподіваємось, що справжній ще буде. І з таким результатом, як у випадку з маловим.
Тим часом кримчанка євгенія дементьєва призначена на посаду виконуючої обов’язки першого заступника окупаційного міністра освіти Херсонської області. Про це з посиланням на «міністерство» повідомив окупаційний телеграм-канал «Главное в Геническе». Разом з тим, на дементьєву покладені обов’язки «міністра освіти». Інші окупаційні канали повідомляють, що попередній «міністр» алєксєй галченков ключі від кабінету не віддає і ховається на лікарняному.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!