16 жовтня СБУ повідомила про агентку рф, яка допомагала окупантам коригувати повітряні атаки на Херсон. Їй висунуто підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану. Та, як виявилось, патріоти України вже давно повідомляли у соцмережах про цю моральну потвору. Зокрема, про неї писала «База зрадників Херсона».
Нині цей телеграм-канал нагадує, що ще 31 серпня 2022 року було написано пост про таку собі світлану колесник, 23.11.1977 року народження, мешканку Херсона, яка на той час займалась підтримкою ідей «русского міра» і просуванням наративів країни-агресора у соціальній мережі «Одноклассники». У своїх постах там, наприклад, вона називала Херсон і Миколаїв «російськими містами»; схвалювала рашистські ракетні удари по Києву, Львову, Вінниці та інших українських містах, називала Президента Зеленського «наркоманом», «вбивцею мирних жителів», «шісткою США».
Шкода, що окупанти не забрали колесник з собою при відступі. Але чому вони її залишили, стало відомо лише зараз.
«Бажаємо жінці сил і витримки», – написав про затриману окупаційний телеграм-канал «Новости Херсонщины». Ми ж бажаємо справедливого покарання і їй, і всім таким, як вона.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!