Про конеферму і кінно-спортивну школу на її базі у Новогригорівці Генічеського району NewDay ua вже писав. Нагадаємо, рашисти побачили, що вона є лише через кілька місяців після окупації села. До того коней годував за свої кошти один з працівників. Але як змінилась ситуація після цього. За даними «сенатора» константіна басюка – ніяк.
«В онлайн-приймальню надійшло звернення жителів села Новогригорівка, які попросили допомогти місцевій кінній фермі, – написав басюк у Телеграм. – Виявляється, що дане господарство не знаходиться на балансі міністерств і відомств Херсонської області. У підсумку коні відчувають постійну недостачу кормів».
Через більш, як півтора року після окупації конефермі досі не знайшли господарів?! Таке взагалі можливо?! У рашистів, на жаль, можливо.
«На даний момент за активної участі фермера з Горностаївського муніципального округу вдалось привезти коням 13 тонн зерна, – написав «сенатор». – Відгукнулись також власті Каланчацького і Голопристанського округів».
Останнє насторожує. Адже відомо, що головою окупаційної адміністрації у Голій Пристані є геннадій недялков, який має кілька фірм, що займаються торгівлею м’ясом.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!